Als beleidsmaker, programmamanager of projectmanager duurzame energie vervult u een belangrijke rol in de energietransitie van uw gemeente. Veel gemeenten hebben de eerste, soms al forse stappen in de wijkaanpak gezet. Maar hoe zorgt u er bij de uitrol van de plannen voor, dat de juiste keuze voor de meest geschikte techniek voor een bepaalde situatie of woonwijk wordt gemaakt? En hoe weet u welke warmtebron op lange termijn het meest duurzaam is?
Whitepaper
Bij de invulling van de voorziening in warmte (en koeling) in woningen en overige gebouwen, speelt bodemenergie een grote rol. In het whitepaper ‘Op bodemenergie kun je bouwen’ is in hoofdlijnen beschreven wat de voordelen van bodemenergie zijn en waarom dit zo’n interessante warmtebron is voor woonwijken.
Voor de verduurzaming van Nederland heeft bodemenergie veel potentie en daardoor is het een belangrijke schakel in het totale plaatje. Want door warmte en koude te bufferen in de ondergrond, wordt het gebruik van fossiele energie verminderd of vermeden. Daar gaan wij voor!
Download nu
Ja! Ik wil meer weten over warmte uit de bodem en de mogelijkheden van ‘gratis’, hernieuwbare warmte en koeling voor de gebouwde omgeving. Download het whitepaper. Mocht u er vragen over hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefoonnummer 035 – 542 75 24.