Advertentie

Meer coffeeshops Limburg open voor buitenlanders

De coffeeshops baseren zich op een recente uitspraak van de rechtbank in Maastricht. ,,Daaruit blijkt dat een burgemeester een goede reden moet hebben om een zaak te sluiten'', zei Beckers.

23 mei 2013

Meer coffeeshops in Limburg verkopen per direct wiet aan buitenlanders. Na Maastricht, Sittard en Roermond openden ook coffeeshops in Geleen, Weert, Heerlen en Kerkrade donderdag hun deuren voor buitenlanders. Dat maakten de coffeeshops donderdag via hun raadsman André Beckers bekend.

Overlast bewijzen

De coffeeshops baseren zich op een recente uitspraak van de rechtbank in Maastricht. ,,Daaruit blijkt dat een burgemeester een goede reden moet hebben om een zaak te sluiten'', zei Beckers. ,,De Maastrichtse burgemeester Hoes erkende in de media dat je een coffeeshop voor verkoop aan buitenlanders pas aan kunt pakken als je overlast daarvan kunt bewijzen'', legt Beckers uit. ,,Daar zouden burgemeesters buiten Maastricht er wel eens grote moeite mee kunnen hebben. Hoes heeft onbedoeld andere coffeeshophouders aangespoord zich tegen het beleid te keren.''

Reacties: 5

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Softdrugs Ontmoediger / Ontmoediger
Hierbij een kritische blik op de wietpas:



http://bit.ly/168lcJ9



Voorstel reguleer achterdeur coffeeshops:



http://bit.ly/ZW1Krz



Maak een keus of bezuinigen op sportclubs of bezuinigen op "subsidiëring" softdrugsbendes:



http://bit.ly/13Ig3TJ



Groet, de initiatiefnemers van de CDA Gideonsbende.
iwan
ik geev de coffee shops gelijk de overlast zal minderen
Eelco / cannabis activist
Cannabis geneest bewezen kanker , de hetze die de nederlandse overheid probeert te voeren is niet gewenst

wereldwijd word cannabis om medicinale redenen gelegaliseerd OMDAT HET ECHT KANKER GENEEST zelfs het roken van alleen cannabis heeft positieve medicnale effecten op het menselijk lichaam en is dus niet schadelijk .. Waarom horen we daar niets van in de reguliere media ??
True
THC wordt nooit gelegaliseerd, dat vindt alcoholpusher Frankrijk namelijk niet goed.
Harry
Coffeeshops veroorzaken (in)direct voor (geweld)overlast, criminaliteit en kost de samenleving enorm veel geld en ellende. Zoek een gezonde hobby of vermaak, verban alle coffeeshops !!
Advertentie